Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Programleder og faglærer, digital markedsføring
Adresse:
Oslo
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Ida Serneberg er født og oppvokst i Sverige men har levd de siste 10 årene i Norge og i Sveits. Hun har en mastergrad i Media og kommunikasjonsvitenskap fra Umeå Universitet med spesialisering i digitalt innhold og endringsledelse i en digital tid.

Ida har tidligere jobbet seks år som leder for sosiale medier i Nordic Choice Hotels og som senior digital rådgiver i mediebyrået Keyteq. Hun har vært en hyppig foreleser i sosiale medier i mange år, blant annet på Ping Business Forum i Helsinki og på Fanbooster Day, og skriver debattinnlegg innen faget for blant annet Morgenbladet og Klassekampen. Hun er kursansvarlig i digital marketing & social media ved Jönköping University.

Ida begynte å undervise på Noroff i august 2017 og er fast ansatt faglærer i digital markedsføring fra og med november 2018. Hun er lidenskapelig opptatt av digital markedsføring og undervisning, og skriver og foreleser utenfor Noroff om hvordan vi rigger utdanning i det 21. århundrede.

Top