Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Programleder og faglærer, digital markedsføring
Adresse:
Oslo
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Ida Serneberg er programleder i digital markedsføring og videomarkedsføring i sosiale medier. Hun har en mastergrad i medie- og kommunikasjonsvitenskap fra Umeå Universitet med spesialisering i digitalt innhold og endringsledelse i en digital tid.

Ida har tidligere jobbet seks år som leder for sosiale medier i Nordic Choice Hotels og som senior digital rådgiver i byrået Labs. Hun har vært en hyppig foreleser i sosiale medier i mange år, og skriver debattinnlegg innen faget for flere aviser. Hun er kursansvarlig i digital marketing & social media ved Jönköping University.

Ida begynte å undervise på Noroff i august 2017 og ble fast ansatt faglærer i digital markedsføring fra og med november 2018. Hun er lidenskapelig opptatt av digital markedsføring og undervisning, og skriver og foreleser utenfor Noroff om hvordan vi rigger utdanning i det 21. århundrede. Som utdannet faglærer er hun brennende opptatt av inkluderende opplæring og fleksibel undervisning. 

     
Top