Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Høyskolelektor, interaktive medier / faglærer, 3D spilldesign
Adresse:
Kristiansand
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Georg har en bachelor (Hons) i Games art, og en master i animasjon og VFX fra Teesside University. Siden ble han også foreleser ved Teesside både på Undergraduate- og Post-Graduate-nivå.

Georg er games developer, technical artist og creative director for to spillselskaper. Han har jobbet som spillutvikler på en rekke titler og plattformer, fra lavbudsjett (indie) til høyt budsjett (AAA). Han er svært dyktig i et bredt spekter av spillutviklingsprogramvare og development pipelines på PC, konsoller og mobile spillplattformer.

Han er en kreativ person og har jobbet tett sammen med klienter som utvikler ny IP, konsepter og workflows, noe som betyr at han har en god forståelse av dagens bransjestrender.

Georg har fokus på høyteknologisk forskning hovedsakelig i 3D-produksjon, og har vært involvert i et bredt spekter av forskningsprosjekter. Han fortsetter sine forskningsprosjekter ved Noroff University College. Han inspirerer også til å bruke spillmediet til noe annet enn underholdning, hvor fokuset hans har vært "games for the greater good", med fokus på social awareness games og media med tiltenkt mål om å øke bevisstheten rundt sosiale problemer, samt å generere midler til veldedighet.

 

     
Top