Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Faglærer, 3D spilldesign
Oslo
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adrian er en engasjert og lidenskapelig faglærer. Han har selv vært student på Noroff og har spesielt innsikt på hvordan man lærer 3D faget på best mulig måte. Han har Bachelor (Hons) og Master i Computer Games Art fra Teesside University, og har flere års erfaring i 3D bransjen innenfor visualisering og interaktivitet. Hans kompetansefelt er innenfor 3D, Environment Design og interaktivitet ved bruk av Unreal Engine(spill motor). For Adrian så er det viktig å være involvert i hva som skjer globalt og lokalt innenfor 3D og spillutvikler miljøene, han har derfor vært med å starte Spillmakerlauget Øst, samt en minglekveld for tidligere/nåværende Noroff studenter på 3D.

I dag er han partner/med-eier i et selskap som heter Gridshapes som leverer tjenester innenfor visualiseringer, animasjon og interaktivitet i 3D. Han mener det er veldig viktig å være aktivt i bransjen i tillegg til å være faglærer for å gi studentene en undervisning som er både innsiktsfull og oppdatert.

Top