Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Professor, digital markedsføring
Adresse:
Nettstudier
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Prof. Melius Weideman er grunnlegger og leder av Website Attributes Research Centre (WARC) på CPUT i Cape Town. Forskningsinteressene hans var opprinnelig datavirus, men etter fremveksten av internett i 1994, lot han seg fascinere av søkemotorer. Han ble uteksaminert med en doktorgrad i informatikk fra Universitetet i Cape Town i 2001. Siden da har han hatt mange publikasjoner med emner om nettsteders synlighet, brukervennlighet, søkemotorer, internettmarkedsføring og informasjonsinnhenting.

Melius har en sterk internasjonal tilstedeværelse, og har levert mange internasjonale gjesteforelesninger gjennom årene. Han har blitt invitert av flere europeiske universiteter som gjesteprofessor, hvor han har forelest alt fra korte forelesninger til semester kurs (5 europeiske studiepoeng). I løpet av 2007 ble han valgt ut av 40 internasjonale søkere til å bli den første Fellow ved München University of Applied Sciences. Her foreleste han i tre måneder. I 2008 inviterte Campus02 i Østerrike professoren til å gjennomføre workshops om internettmarkedsføring på nettsteder. Han har også tilbrakt 3 måneder på MUNI i Brno, Tsjekkia, (2012/2013) på et Erasmus Mundus stipend.

Han ble utnevnt som førsteamanuensis i 2004, og som professor ved CPUT i 2008, og er en NRF rangert forsker.

Melius bor i Protea Valley nær Cape Town. Han liker å tilbringe tid med sin familie, sykle, lese, og er en ivrig amatørfotograf. Han har gjennomført 22 (sammenhengende) Argus Cycle Tours, fire Double Centuries og 1,5 ABSA Cape Epic tours.

Du kan lese mer om forskningsarbeidet hans på www.web-visibility.co.za.

     
Top