Det sørlandske uttrykket "Med tean i tanga" blir nå en aktuell beskrivelse for Noroffs Sørlandsavdeling i Kristiansand.

Høsten 2011 flytter skolen inn i nye lokaler helt i sjøkanten, i området Tangen i Kristiansand. Beliggenheten blir helt suveren, med nærhet til strand og badeområder, rekreasjon og store parkområder, og med kun fem minutters gange til byens butikker og restauranter.

I tillegg har vi også flotte naboer som vi garantert kommer til å få mye glede av. Tangen videregående, med sitt storslåtte bygg og flotte fasiliteter blir en av våre nærmeste naboer. Her håper vi på å få til et tett sammarbeid, både i form av kompetanseutveksling og ikke minst muligheten for å benytte skolens flerkameraproduksjonsstudio.
NRK ligger også like i enden av brygga. NRK, med sitt mediale virke er vel den av medieinstitusjonene i Norge som ligger lengst fremme med tanke på bruk av ny teknologi (NRK Beta), samtidig som de kan by på en mannsalder av erfaring - dette håper vi å få del i.

I dag pågår byggearbeidene på en av Kristiansands nye storstue - Aquarama.
Dette er hva Rune Øidne Reinertsen, journalist i fvn.no skrev 16.02.09:
"På 5300 kvadratmeter kommer et 50 meters svømmebasseng som er fire ganger så stort som dagens. Det blir terapibasseng, varmtvannsbasseng, stupetårn, sklier, strømkanal, surfebølge, bølgebasseng, småbarnsbasseng og saltvannsbad på den Oksøy-vendte terrassen. I tillegg planlegges idrettshall med garderober og 2000 sitteplasser, hotell med restaurantdel, medisinsk senter, treningssenter, spa, næringslokaler og underjordisk parkering.”
Noroffs elever vil kunne gå rett over gata - så og si på tøflene, til dette storslåtte anlegget.

Våre nye lokaler i Elvegata 2A byr i seg selv på svært mange muligheter for Noroff Kristiansand. Vi får i første omgang 11 nye og oppdaterte klasserom - alle med sjøutsikt. Klasserommene vil holde 2011-standard med alt hva det måtte innebære av møbler og teknologi. Vi får flotte mingle-arealer og kantine/oppholdsrom hvor våre elever kan nyte de få, men gode pausene i lyse og trivelige omgivelser. Det er dedikert 3-4 studioer i våre lokaler: MoCap studio (som til en hver tid vil være operativt), Foto/filmstudio med bakgrunner blits og lys og sist, men ikke minst, lydstudio.

Vi kan nesten ikke vente på å komme inn!