Noroff Kristiansand har blitt tilknyttet den lokale studentsamskipnaden. Dette er gledelige nyheter for våre studenter i Kristiansand!

Studentsamskipnaden i Agder - SIA

alt

Studentsamskipnaden i Agder (SiA) er velferds- og kulturorganisasjonen for studentene på Sørlandet. Målet for studentsamskipnaden er å skape trygghet og trivsel i livet rundt studiene, slik at studentene skal ha et best mulig utgangspunkt for å gjøre det bra. For Noroffstudentene er dette en fantastisk mulighet. Det er nå mulig å bli en del av et større studentmiljø samt å knytte kontakter og vennskap på tvers av de ulike lærestedene i Studentsamskipnaden.

Lærestedene som er tilknyttet Studentsamskipnaden i Agder er: Universitetet i Agder, BI Kristiansand, Mediehøgskolen, Ansgar Teologiske Høgskole, Folkeuniversitetet og Noroff.

Som medlemmer i SiA kan man benytte seg av ulike servicetilbud som barnehager, boliger og bokhandler. SIA driver også møteplasser som Kafe Kampus, Østsia, Bluebox, Pir 6 og treningssenteret Spicheren, og satser på kultur gjennom egne festivaler og støtte til 50 studentlag.

Studentskipnaden er styrt av studentene, og overskudd fra driften brukes til å lage nye og bedre tjenester for studentene.

Noroff i nybygg

Noroff holder i disse dager på å fullføre siste byggetrinn i Campus Kristiansand. I tillegg til skolebygget som ble innviet ved studiestart i fjor, åpner vi i år hen helt ny fløy i vårt skolesenter. Den nye fløyen vil romme 8 grupperom, tre auditorier, en multimedialab, nytt lydstudio samt en stor lys og trivelig kantine. Hovedinngangen til skolen vil også fra årets studiestart bli flyttet til den nye fløyen. Vi ser frem til en studiestart i nytt bygg og som medlemmer av studentsamskipnaden. Velkommen til studiestart og møt opp i Elvegata 2 for et fantastisk nytt studieår!