Klar for å studere på nyåret? Her ser du hvilke nettstudier som starter 3. januar 2017. Alle kan tas på heltid eller deltid.

Studér hvor du vil – når du vil

Utdanning på nett er en unik mulighet for deg som ønsker en hverdag hvor du kan studere hvor og når det passer deg. Noroff Nettstudier tilbyr komplette nettbaserte studier med tett veilederoppfølging, videoleksjoner, blogger og faglige leksjoner med tips fra profesjonelle aktører i bransjen.

Kjetil Myhren
Jeg kan ikke beskrive hvor fornøyd jeg har vært med det første året! Å kunne studere det jeg brenner for er en fantastisk opplevelse.Kjetil Myhren

Enten du er i jobb eller har andre forpliktelser – eller trives best med å jobbe hjemmefra – vil en nettbasert utdanning fra Noroff gi deg ny og verdifull kompetanse. Våre nettstudier har ingen ventelister. Er du kvalifisert, får du delta!

Les intervju med nettstudentene Joel, Sandra og Thomas: – Derfor valgte vi å studere på nett.

Velg mellom heltid eller deltid.

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer