– Interesse og selvdisiplin er viktig for å lykkes som nettstudent, sier Ann Kristin Bjørling.

Nettstudent Ann Kristin Bjørling (34) er akkurat ferdig med 3D design og animasjon. Nå går hun videre på mars-oppstarten av 3D spilldesign.

– En må ha interesse for det en holder på med. Og ikke minst selvdisiplin, sier Ann Kristin. – Men det kommer som regel av seg selv når en holder på med noe en synes er interessant.

– Hvordan er det å snart være ferdig med 3D design og animasjon?

– Jeg skal gå videre på 3D spilldesign. Men det er litt trist, for jeg trives veldig godt på studiet.

Lærerne er alle tiders! Feedbacken og ikke minst den profesjonelle holdningen er av høy kvalitet.Ann Kristin Bjørling

– Hva er ditt beste minne fra studietiden?

– Hmmm... Det er mange minner å ta av. Men om jeg skulle velge ett må det være da jeg oppdaget feltet jeg virkelig følte jeg mestret. Det var character design, smiler hun.

– Hvordan har det fungert å studere på nett?

– Det gjør studiet mye mer fleksibelt. Og i en hektisk hverdag er dette noe som passer meg veldig bra.

– Hva synes du om nettlærerne?

– Lærerne er alle tiders! Feedbacken og ikke minst den profesjonelle holdningen er av høy kvalitet. Jeg er veldig fornøyd med dem og deres arbeid.

Se Ann Kristins character creation showreel her:

– Gi hundre-og-ti prosent

– Hva er det beste med å studere 3D design og animasjon?

– Når jeg kastet meg uti dette studiet, visste jeg ikke at det var så mye som lå bak det vi ser. Det å få erfare dette har vært utrolig lærerikt. Men det aller beste er at en får bruke kreativiteten til det ytterste.

– Hvorfor valgte du Noroff?

– For å være ærlig, så var det Noroff som kom opp på toppen da jeg googlet nettstudier. Men etter nærmere undersøkelser så var Noroff de eneste jeg fant som kunne tilby det jeg trengte. Jeg er kjempefornøyd med valget jeg tok. Jeg skulle bare ønske det ikke tok slutt så fort.

Jeg ønsker å jobbe i et miljø hvor kreativitet verdsettes.Ann Kristin Bjørling

– Hvilke råd vil du gi til nye nettstudenter?

– Om nettstudier er et noe for deg, så anbefaler jeg å ikke bare gi hundre prosent, men hundre-og-ti prosent. Du får mer igjen om du legger mer i det. Det er utenfor komfortsonen magien skjer.

– Det er også viktig å bruke kommunikasjonen en har med lærerene. For å bli bedre, må en få feedback. Og lærerene på Noroff har veldig høy kompetanse på det de gjør. Bruk dem, smiler hun.

– Hva vil du bruke kompetansen til videre?

– Jeg ønsker å jobbe i et miljø hvor kreativitet verdsettes. Jeg håper at jeg kan få nettopp en slik jobb. En drømmejobb.