Birgitte Isabell Holven har akkurat fullført 3D design og animasjon som nettstudent. Nå skal 22-åringen videre på 3D filmproduksjon.

Birgitte begynte som student på 3D design og animasjon ved Noroff Nettstudier i mars-oppstarten 2015.

Året har gått utrolig fort, men har samtidig vært veldig innholdsrikt.Birgitte Isabell Holven

– Det er rart å tenke på at jeg snart er ferdig. Året har gått utrolig fort, men har samtidig vært veldig innholdsrikt, sier hun. – Men det blir spennende å nå gå videre til neste kapittel!

– Hva er det som gjør 3D-studier så spennende?

– Det finnes så utrolig mange muligheter! Man kan jobbe med alt fra reklame til animasjonsfilm, spill, effekter og mye mer. I tillegg er det utrolig spennende å se prosessen fra idé til ferdig produkt.

– Hvorfor velger du nå å gå videre på 3D filmproduksjon?

– Jeg ønsker å gå videre fordi jeg alltid har hatt lyst til å jobbe med film og visualisering. Jeg håper på å få bygge videre på det jeg allerede har lært, samt å få utviklet meg til å bli en god animatør. Jeg håper på et spennende studieår, og det har jeg på følelsen av at det blir.

– Hva er ditt beste minne fra studietiden?

– Som nettstudent har man det mye gøy. Studiet legger opp til at du gjerne skal lage egne referansefilmer til animasjoner du skal lage, og at man skal tegne observasjonstegninger. Her har det blitt mye artig. Det er også alltid gøy å få gode tilbakemeldinger på arbeidet man har gjort.

Her er en av oppgavene Birgitte har gjort i character design

Les også: VFX-superhelten Einar jobbet på storfilmen 'Batman v Superman'

– Får utløp for mye kreativitet

– Hvordan har det fungert å studere på nett?

– Det har fungert veldig bra. Det er selvfølgelig noe helt annet enn å sitte i et klasserom, og man må være flink til å strukturere seg.

– Hva synes du om nettlærerne?

– De er veldig hjelpsomme, dyktige i faget og lett å få kontakt med.

Jeg valgte Noroff fordi de tilbyr en utdanning som passer meg og mitt interessefelt. Jeg er veldig fornøyd med valget. Birgitte Isabell Holven

– Hva har vært det beste med å studere 3D design og animasjon?

– Jeg har lært utrolig mye, spesielt med tanke på at jeg ikke kunne særlig mye fra før. I tillegg er studiet veldig spennende og lærerikt, og man får utløp for mye kreativitet.

– Hvorfor valgte du Noroff?

– Jeg valgte Noroff fordi de tilbyr en utdanning som passer meg og mitt interessefelt. Jeg er veldig fornøyd med valget. Studiet er veldig spennende og lærerikt.

– Hvilke råd vil du gi til nye nettstudenter?

– Nye studenter bør finn en struktur som passer for dem. Kom i gang så tidlig som mulig med alle oppgaver, lytt til fagfolk, og ta til deg så mye kunnskap som du klarer! 

Vi ønsker Birgitte lykke til med videre studier!