22-åringen studerer grafisk design på nett: – Dette studiet passer midt i blinken for meg!

Hanna Bratbakken (22) har alltid vært interessert i design, men har ikke hele tiden visst at det var grafisk designer hun ville bli.

– Jeg har studert flere steder før, uten å helt finne det som passet best for meg. Da jeg oppdaget Noroff synes jeg studiet hørtes veldig interessant ut, og da jeg kom inn, kjente jeg at motivasjonen min aldri har vært så høy. Endelig hadde jeg funnet det riktige studiet for meg! Jeg trives veldig godt på Noroff, og det passer godt til mine ferdigheter, smiler hun.

studiet lærer hun blant annet om strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

– Noroff gir meg mange fordeler. Jeg får lære mer om design og ulike plattformer jeg kan designe på, og har også lært mye jeg ikke visste fra før om webdesign og fotografering, sier hun entusiastisk.

Relevant for arbeidslivet

Det er et godt felleskap på nettstudier, og folk stiller opp for deg og bryr segHanna Bratbakken

Hanna forteller om et studium hvor læringskurven er bratt. Det mest interessante hun har lært om er fotografering.

– Jeg har blitt mer interessert i foto og har lært mye om kameraet. Før tok jeg bare bilder uten å vite noe om kamerainnstillinger, men nå har jeg kunnskap om kameraet og kan ta mer profesjonelle bilder, sier hun.

Studentarbeid, laget av Hanna.

Som nettstudent har hun ikke det klasseromsmiljøet man får på campus, men hun forteller at hun likevel opplever at hun får rikelig med hjelp og støtte fra både faglærerne og medstudenter.

– Det er et godt felleskap på nettstudier, og folk stiller opp for deg og bryr seg. Kommunikasjonen med faglærerne er bra, og de vil oppriktig at du skal lykkes. Jeg har fått veldig god hjelp, og har klart med veldig bra så langt med nettstudier, forteller hun.

Vil ta bachelorgrad

Når Hanna er ferdig med sine to år på Noroff, ønsker hun å bygge på fagskolegraden til en bachelorgrad. Drømmen er å starte for seg selv.

– Jeg planlegger å ta en bachelorgrad i utlandet med Noroff. Jeg håper på å få en jobb etter studiene hvor jeg kan samle mer erfaringer. Senere blir mitt mål å starte mitt eget selskap, og jeg er trygg på at ferdighetene jeg har opparbeidet meg kommer til å komme meg til gode i arbeidslivet senere, smiler hun.

Grafisk design tilbys som nettstudium og på samtlige av Noroffs fire campuser. Det er fortsatt ledige studieplasser med oppstart i august, og du kan sikre deg din studieplass nå. Les mer om det spennende studiet her.


Relaterte studier

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UI-design, utdanning

UI Design

Utdanning som gir praktisk kompetanse i å utvikle brukervennlig design. Ettersom krav til utforming av digitale produkter øker, vil også etterspørselen etter denne ekspertisen øke.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer