Noroff-lærere opptrer under delfinale i Melodi Grand Prix

Musikkfrelste Bjarte Ludvigsen og Jens Kristian Rimau underviser til daglig i studiet Lyd- og musikkproduksjon. Førstkommende lørdag skal de to opptre under delfinalen i Melodi Grand Prix sammen med artisten Marthe Valle. Låten de skal fremføre heter «Si» og de to faglærerne har bidratt til både låtskriving og produksjon.

Felles prosjekter

Bjarte og Jens Kristian spiller til vanlig sammen i bandet til William Hut som denne uken gav ut platen «The Gathering», produsert av Bjarte. Marthe Valle deltok i musikkonkurransen X Factor i 2010 og i 2005 vant hun Spellemann-prisen for beste nykommer. - Jeg ble kjent med Marthe da hun sang en duett sammen med Chand på hans siste plate som jeg produserte. Hun likte så godt det vi drev med og måten vi jobbet på at vi satte i gang med hennes plate også, sier Bjarte Ludvigsen.

Pop elektronika

Lørdagens delfinale holdes i Florø hvor åtte ulike musikalske innslag skal kjempe om å bli en av tre som går videre til finalen. Bjarte og Jens Kristian skal opptre som nummer to og det er seerne som bestemmer hvilke av de åtte innslagene som går videre til Oslo Spektrum. - «Si» er en blanding mellom pop og elektronika, sier Bjarte og understreker at han gleder seg stort til å fremføre sangen de har laget sammen.

Følg Bjarte og Jens Kristian førstkommende lørdag kl.19.55. på NRK1.

Her kan du høre «Si»: