Vikarierende rektor i Trondheim, Arne Pukstad, tok utfordringen fra studentene.

Lyd – og musikk studentene i Trondheim har i høst produsert Lydboka ”Krüger & Krogh”. I rollen som Plassmajor Fredriksen utfordret de rektor Arne Pukstad, som takket ja til invitasjonen om å gå litt utover egen komfortsone.

VI har tatt en prat med Arne om hvordan dette gikk, og benyttet også anledningen til å spørre litt om vår avdeling i Trondheim..

- Hvordan synes du det var å være med på lydboka?

- Jeg synes det er veldig artig å få være med studentene på prosjekter. Dette var min debut som skuespiller, og ifølge studentene gikk det bra, og det frister med gjentagelse ved en seinere anledning, svarer rektor Arne

- Har du fått høre sluttresultatet?

- Nei, men jeg venter spent. Det er ei spennende og humoristisk historie som jeg gleder meg til å få høre i sin helhet.

- Hvordan er det å være rektor i Trondheim?

- Jeg startet i jobben 1.august og jeg må innrømme at jeg stortrives med studenter og ansatte. Mange hyggelig mennesker og varierte arbeidsoppgaver. For tiden jobber jeg mye med utdanningsmessene vi skal på i januar/februar, hvor vi bl.a skal rekruttere til det nye fagtilbud med ”Nettverks- og system­administrasjon” og ”Nettverk og IT-sikkerhet” vi skal få opp i Trondheim til høsten.

- Hva tror du er årsaken til at studentene velger å gå på Noroff i Trondheim?

- Det er nok flere årsaker, men det jeg hører fra studenten er at vi er sterke faglige, har god kontakt med de ulike bransjene og at vi har et godt studentmiljø. Skolen plassering midt i Trondheim sentrum betyr nok også noe. Ellers er vel Trondheim stundentby nummer én i Norge, så det er mange ulike sosiale tilbud for studenter i byen vår.

- Til slutt, er det mulig å få høre den ferdige Lydboka med ”Krüger & Krogh?

- For det veldig interesserte skal vi nok klare å distribuere den, men i utgangspunktet er dette en studentproduksjon som er en av de obligatoriske oppgavene på Lyd- og musikkproduksjon. Men jeg har jo julegavene klare for hele slekta, avslutter rektor Arne med et smil.

For dere som er spent på hva de ellers har å tilby i Trondheim, kan vi fortelle at de har 3D design og animasjon og 3D spilldesign. Fra høsten får de også IT-linjene Nettverks- og system­administrasjon og Nettverk og IT-sikkerhet.

Vi takker rektor Arne for praten, og ønsker de lykke til i Trondheim.