Noe som tydelig skilte seg ut med Noroff var hvor mye vekt det ble lagt på det praktiske og selvstendige arbeidet, sier Ida.

Ida Cecilie Rosander (21) studerer digital etterforskning på Noroff Kristiansand. Hun er nå på sitt andre år av bachelorgraden.

I prosessen med å velge utdanning bestemt hun seg raskt for at studiet i digital etterforskning på Noroff var riktig for henne.

Noe som tydelig skilte seg ut med Noroff var hvor mye vekt det ble lagt på det praktiske og selvstendige arbeidet, dette synes jeg var veldig innbydende. Ettersom teknologi er et felt i stadig utvikling vil selvstendig research og praktisk arbeid være en absolutt nødvendighet, sier hun.

Hun fortsetter:

Jeg synes også at bransjen er utrolig spennende, og jeg forsto raskt at det ville være mange gode jobbmuligheter etter studiet.

Kompetansen og ferdighetene fra bachelorstudiet er i dag ettertraktet innen alt ifra det offentlige, politi og etterretning og i industrielle organisasjoner.

Derfor falt valget på Noroff

Jeg valgte Noroff fordi teknologi er et felt som kommer til å bli mer og mer aktuelt i årene som kommer. Studiet er utrolig lærerikt og høyaktuelt. Noroff har lærere med høy kompetanse, som er villige til å tilrettelegge undervisning og praktisk arbeid slik at det gagner oss studenter best mulig. Det foreligger en kultur hvor alle vil prestere best mulig, noe som er svært motiverende.

I prosessen med å velge skole brukte Ida kort tid.

Jeg vurderte andre offentlige skoler, men følte etter litt research at studieløpet på Noroff var mer i tråd med hva jeg selv ønsket, sier hun.

På spørsmål om hva Ida synes om oppbygningen av studiet, svarer hun:

Det at studiet er bygd opp slik at man har et og et fag om gangen er noe jeg er svært fornøyd med, ettersom det gir meg muligheten til å ha fullt fokus og lære mest mulig i hvert eneste fag.

Ida forteller at Noroff har levd opp til alle forventningene hun hadde i forkant av studiet. Hun ble også gledelig overrasket over kulturen blant studenten da hun først begynte på Noroff.

Alle har et fokus på å gjøre det bra og de legger inn masse innsats for å få det til, sier Ida.

Om du skulle gitt ett råd til kommende studenter på Noroff, hva ville det vært? - Legg inn den nødvendige innsatsen fra dag en, du kommer ikke til å angre!


Relaterte studier

Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer