Noroff-lærer Bjarte Ludvigsen er aktuell med den nye mobilapplikasjonen Mine tilbud.

Bjarte Ludvigsen er til daglig faglærer i studiet <studier/fagskole/studier/lyd-musikkproduksjon">Lyd- og musikkproduksjon ved Noroff i Bergen. Sammen med kompanjongene Bjørn Erik Lilleskare og Remy Paulsen er han nå også aktuell med den nye mobilapplikasjonen Mine tilbud.

Ludvigsen har hatt ansvar for utvikling, design og betatesting av appen som skal gi folk skreddersydde tilbud direkte på mobiltelefonen. Som foreleser på heltid ved Noroff har han brukt fritiden sin på mobilsatsingen. – Resultatet har blitt veldig bra. På mange måter er dette gulesider for butikker og tilbud i Bergen, sier Ludvigsen.

Informasjon og tilbud

Applikasjonen, som er gratis å laste ned, er en informasjonsportal for over 900 butikker i Bergen. – For butikkene er det en fin måte å nå sine brukergrupper direkte på mobiltelefonen. Det gjøres ved at brukerne selv setter opp sine interessefelt og favorittbutikker, og mottar slik bare annonser fra butikker de har på egen favorittliste. Applikasjonen inneholder kart til butikkene, kontaktinformasjon og informasjon om hva hver butikk tilbyr av produkter og merker, sier Ludvigsen.

Les mer om satsingen her