Studentene på studie Teknisk Design med DAK 2D/3D har sin egen blogg.

Her kan du lese nyheter fra bransjen, tips og triks og se prosjekter som er laget ved studie. Du kan også følge flere blogger som er skrevet av tidligere og nåværende studenter på Noroff under studentblogger

Teknisk tegning

Teknisk Design med DAK 2D/3D er studiet for deg som ønsker å visualisere og presentere ideer. Kanskje du liker å tegne og har lyst til å utforske de nærmest ubegrensede modelleringsmulighetene i 3D? Studiet gir deg muligheten til alt dette ved å bli DAK-operatør. Det er unikt i norsk sammenheng på grunn av sin bredde i innhold og fokus på oppdatert og praktisk rettet kunnskap.

Et fag i vekst

DAK er et levende fagfelt som krever at du kan programvaren og teknologien. Ved studiet jobber vi med autodeskprogrammene, Revit Architecture, Inventor og AutoCAD. For tiden foregår det et stort skifte fra todimensjonale plantegninger til 3D-modeller, særlig i arkitektbransjen. Industrisektoren og arkitekter er storforbrukere av de nye verktøyene for tegning og visualisering. Behovet for effektive og kompetente DAK-operatører vokser derfor stadig. Vi samarbeider med verdens største leverandør av konstruksjonsprogramvare, og er sertifisert utdanningssenter for Autodesk-produkter.

Les mer om nyheter fra bransjen, tips og triks og andre interessante artikler på http://tekniskdesign.blogspot.com/