Grafisk design utstilling i Kristiansand

Grafisk design-studentene imponerte Grafill. Se bilder her.

Etter å ha blitt invitert til en rekke bransjekvelder hos Grafill, ønsket grafisk design-studentene i Kristiansand å gi litt tilbake. De inviterte derfor den nasjonale bransjeforeningen for grafiske designere til årets studentutstilling ved Noroff Kristiansand.

Utallige timer har gått med på å klargjøre utstillingen, og spenningen har vært til å ta og føle på for studentene.

De gode tilbakemeldingen fra de besøkende tilsier at det vært vel anvendte timer, og flere studenter har fått møter med potensielle arbeidsgivere.

Jeg er utrolig stolt av arbeidet de gjør!Morgan Kristensen, faglærer

Geir Ove Pedersen, kjent som Geeohsnap, holdt et foredrag om sin reise fra å være en ganske anonym norsk designer, til å bli kåret til en av verdens mest innflytelsesrike snappere av bl.a. New york Magazine.

– Knallbra

– Det var knallbra på Noroff i går, virkelig en høydare, med masse flotte studentarbeider og utrolig inspirerende foredrag!, var kommentaren fra Grafill.

Grafisk design-lærer Morgan Kristensen er imponert over studentene:

– En av de viktigste tingene vi gjør for studentene våre er å gi dem ulike arenaer hvor de kan vise seg frem for bransjen. Da er det viktig å bruke nettverket vi har bygget opp som fagpersoner gjennom mange år i designbransjen. Det er ingen problemer med å vise frem arbeidene når man har så utrolig flinke studenter som vi har på grafisk design i Kristiansand. Jeg er utrolig stolt av arbeidet de gjør!, sier han.

Bilder fra utstillingen

Foto: Siv-Elin Skoglund

Aktuelle studier på Noroff

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer