Hans Petter Hoff mener tidspunktet er helt perfekt for å studere teknisk design med DAK.

33 år gamle Hans Petter Hoff er ny lærer på teknisk design med DAK 2D/3D ved Noroff Kristiansand. Han gleder seg til studiestart:

- Det blir helt topp å undervise i Kristiansand. Teknisk tegning er jo veldig ettertraktet på markedet. Det å få være med på å forme mennesker til strukturerte tegnere fremfor rene designere, er veldig spennende, sier Hans Petter og legger til:

- Vi er sikre på at vi skal få til et godt læringsmiljø på DAK i Kristiansand, da vi har nærhet til utrolig mange andre kreative mennesker på campus og ikke minst flotte lokaler.

Når du er ferdig på DAK-studiet har du et vidt spekter av jobber å velge mellom.Hans Petter Hoff, DAK-lærer i Kristiansand

- Hva er det som gjør DAK-operatører så ettertraktet?

- Alle mulighetene kompetansen gir. Når du er ferdig på DAK-studiet har du et vidt spekter av jobber å velge mellom. Alt fra reklame og eiendom til oljeindustri. Markedet etterspør stadig konstruktører innen metall eller trevirke, layout-designere og mye mer.

Hoff har tidligere undervist på 3D design og animasjon i Oslo, og har jobbet som prosjektansvarlig for 3D-modellene for Simulator ved Aker Solutions og MH Wirth.

- Hva tror du den pressede oljeindustrien har å si for DAK-operatører?

- Akkurat nå er det perfekt å bruke tid på utdanning, for prognosene er at oljebransjen får en oppsving i 2017. Så den som tar utdanning nå er klar til kamp innen da. Ett år på skolebenken vil være perfekt nå, sier 33-åringen.

- Har du plass til flere studenter?

- Ja, det er plass til noen til, smiler han.

Studiet starter opp i uke 33.