Denne videoen er laget av Marte, Ida, Linda og Camilla, for å vise hvordan livet er som student på grafisk design på vårt samarbeidsuniversitet Teesside University.

Bachelor i utlandet

Noroff har et godt samarbeid med flere utenlandske universiteter. Etter to år på Noroff velger mange av våre studenter å ta et tredjeår i utlandet, og få en bachelorgrad. Marte, Ida, Linda og Camilla er for tiden på Teesside University i Middelsborough i England, og tar en bachelor i grafisk design. De har laget en stemningsvideo fra oppholdet sitt.

Videoen er laget av Marte Mettenes, Ida Arntzen Andersen, Linda Hjortland Carlsen og Camilla Rognstad.


Fagskolestudier med mulighet for bachelor i utlandet

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

En praktisk utdanning for deg som vil jobbe i filmbransjen. Gjennom studiet vil du jobbe kontinuerlig med studentproduksjoner og få en grundig opplæring i det utstyret som filmbransjen bruker i dag.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Utdanningen for deg som ønsker å jobbe kreativt eller teknisk med musikk og lyd. Du ønsker å bli artist, komponist, produsent, lydtekniker i studio, eller jobbe med lyd og musikk til film og andre medier.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer