30-åringen hadde ingen forkunnskaper før han startet på studiet, og jobber i dag som «Head of Digital Marketing» for et helseteknologiselskap.

Da pandemien rammet Norge, ble Fernando Ferreira (30) permittert fra sin daværende arbeidsplass. Han hadde lenge drømt om å jobbe som digital markedsfører, og med mye ledig tid hjemme begynte han å lete etter studier innenfor digital markedsføring.

Jeg ønsket en utdanning som ikke var for langvarig, som var praktisk rettet og hvor jeg kunne komme ut i arbeidslivet raskt, sier Fernando.

Valget falt på det ettårige studiet i digital markedsføring via Noroff Nettstudier.

Noroff er akkurat som jeg så for meg. Studiet i digital markedsføring er kortvarig, med mange praktiske oppgaver og to store prosjekter hvor vi har fått jobbe med ekte kunder.

Da Fernando hadde fullført studiet gikk han rett i jobb som «Head of Digital Marketing» i Abel Technologies.

Datadrevet markedsføring

Studiet i digital markedsføring er tilgjengelig i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og via Nettstudier.

Jeg får brukt masse av det jeg lærte i løpet av studiet. Fernando Ferreira

Jeg får brukt masse av det jeg lærte i løpet av studiet. Det viktigste jeg har lært er hvordan man analyserer data, med det formålet om å forbedre kampanjer. Jeg har lært å leve etter “what can not be measured can not improve”.

Mine hovedoppgaver er å styre nettsiden, SEO og betalt annonsering, forteller han engasjert.

Abel Technologies leverer tjenester rettet mot personlige trener, fysioterapeuter og ernæringsfysiologer, og målet er også å rette seg mot andre helseprofesjoner som lege og psykolog.

Jeg har ikke noe fast kontor, og kan styre tiden min selv. Fleksibiliteten med både tiden og hvor jeg jobber er noe jeg ønsket meg og som jeg trives veldig godt med.

Studiet var veldig bra utformet, slik at jeg så helheten av det å være digital markedsfører, avslutter Fernando.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UI-design, utdanning

UI Design

Utdanning som gir praktisk kompetanse i å utvikle brukervennlig design. Ettersom krav til utforming av digitale produkter øker, vil også etterspørselen etter denne ekspertisen øke.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

En teknologiutdanning der visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere åpner dører til en mangfoldig karriere innen IT og design.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer