– Studiene ved Noroff har forberedt meg enormt mye til jobben i Inbound.

Ida Emilie Skålhegg (23), som har studert digital markedsføring ved Noroff Oslo, fikk i vår tilbud om en svært ettertraktet traineestilling i markedsbyrået Inbound Group. Etter en lang og nervepirrende intervjuprosess, skal Ida nå jobbe med markedsføring rettet mot B2B-bedrifter.

– Jeg er trainee i fem måneder, og i denne perioden skal jeg bestå ulike sertifiseringer og bli vant med kundedialog og prosjektledelse. Målet er å bli best mulig forberedt på arbeidet Inbound gjør, for dermed forhåpentligvis å bli tilbud en stilling som digital markedsfører etter trainee-perioden, sier hun.

Yrkesrettet studium

Som student ved Noroff har hun vært gjennom en yrkesrettet utdanning med fokus på bransjekontakt. Hun forteller:

Nettverket mitt i bransjen har blitt mye større etter bare dette ene åretIda Emilie Skålhegg

– Studiene har forberedt meg enormt mye til jobben i Inbound. Vi har hele tiden jobbet tett med bedrifter, og det har gjennomgående prosjektbasert. Fokuset har kontinuerlig vært å forberede oss til arbeidslivet, og nettverket mitt i bransjen har blitt mye større etter bare dette ene året. 

Hun fortsetter: 

– I høst fikk jeg for eksempel prøvd meg som prosjektleder hvor vi planla, gjennomførte og evaluerte et webinar. Dette er noe av det mest lærerike jeg har opplevd, og er en erfaring som kommer godt med når jeg starter i Inbound.

Unikt læringsmiljø

Digital markedsføring tilbys både som campusstudier i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger, samt som nettstudier. For Ida har læringsmiljøet på campus gitt henne en svært positiv opplevelse.

– Læringsmiljøet er helt unikt, og min læringskurve har gått bratt oppover dette året. Alle har et stort ønske om å lære digital markedsføring, noe som gjør at vi kan sparre med hverandre og dele ulike erfaringer. Faglærerne er utrolig engasjerte, og til tross for online undervisning store deler av året har vi gjort mye variert, smiler hun.  

– Hva vil du si til de som vurderer å studere det samme som deg?

– Jeg vil si at Noroff er en topp fagskole som sitter på enorm kompetanse og perfekt for de som vil ha en fot inn i bransjen. Digital kompetanse har heller aldri vært viktigere. Søk sier jeg bare! Det er verdt det, sier hun.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer