– Vi får realistiske oppgåver som gir oss trening i teknologiar, design- og utviklingsprinsipp, sier Vidar Håland.

Vidar Håland studerer frontend-utviklingNoroff Nettstudier.

– Å studere på Noroff er svært givande! Ein føler at ein lærer relevante ting som ein får bruk for når ein seinare skal begynne i jobb, sier han.

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Studiet er tilgjengelig i Oslo, Bergen, Stavanger og via Nettstudier.

Vi får realistiske oppgåver som gir oss trening i teknologiar, design- og utviklingsprinsipp.Vidar Håland

– Eg opplever frontend-studiet som svært relevant og oppdatert. Vi får realistiske oppgåver som gir oss trening i teknologiar, design- og utviklingsprinsipp. Det at me stadig lagar noko, og må levere oppgåver, gjer at me får god praktisk trening, sier Vidar.

– Hva gjorde at du valgte utdanning hos Noroff?

– Noroff kunne tilby studiet eg ynskte meg via nett. Det gav meg den akkurat den fleksibiliteten eg trong i kvardagen, samt at eg fekk høve til å studere her eg bur.

– Eg er svært nøgd med skulevalget. Eg angrar ikkje eitt sekund, sier han.

Artikkelen fortsetter...

Vidar Håland frontend-utvikling

Studentarbeid av Vidar Håland.

– Nettstudiene er godt tilpassa og strukturert

Mange har ikke anledning til å studere fysisk ved et lærested, men har likevel behov for en fremtidsrettet utdanning som gir solide jobbmuligheter. Ved å studere på nett kan studenter enklere tilpasse utdanningen til sin hverdag.

– Nettstudiene er godt tilpassa og strukturert. Det er lett å halde oversikt og planlegge studiet slik at det passar kvardagen min godt. Lærarane er tilgjengelege og hjelpsamme, sier Vidar.

Det er ein unik mulighet til å få ei framtidsretta utdanning.Vidar Håland

Han skryter videre av faglærerne:

– Lærarane våre er dyktige, tilgjengelege og svært hjelpsamme. Dei hjelper deg med å løyse problem dersom du skulle stå fast på ei oppgåve, og bidrar med tips og triks dersom du treng det.

Vidar forteller at han vil anbefale Noroff.

– Absolutt! Det er ein unik mulighet til å få ei framtidsretta utdanning, det målet er å førebu studentane på arbeidslivet. Det er òg ein fin måte å bygge vidare på eventuell kompetanse du allereie har.

Han sier at selv om nettstudentene ikke ser hverandre fysisk, har de et godt samarbeid via digitale plattformer.

– Me kan hjelpe kvarandre med problem, gi tilbakemelding og feedback på prosjekt, samt dele tips, tutorials og liknande, som vi meiner kan hjelpe andre studentar.

– Hvordan vil du bruke kompetansen din videre?

– Med min bakgrunn frå redaksjonell design, kombinert med studiet i frontend-utvikling sikrar eg meg ein pakkekompetanse som eg vil dra god nytte av i arbeidslivet framover, sier Vidar.


Relaterte studier

Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

En teknologiutdanning der visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere åpner dører til en mangfoldig karriere innen IT og design.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer