Gjennom det siste året har vi hatt mange dedikerte og engasjerte deltakere på våre bootcamper. Slik beskriver de hvordan det var å delta på en bootcamp.

 

 

Det er stort behov for mennesker med teknologikompetanse, og tradisjonelle utdanningssystemer klarer ikke dekke det behovet. Mennesker må utdannes raskt og effektivt, og vi må regne med å utvikle kompetansen vår gjennom hele yrkeskarrieren for å forbli relevante. Derfor lanserte Noroff Accelerate sine online-bootcamper i 2021.

Målet var å tilby programmer som gjør det mulig for mennesker å bygge sin kompetanse på en fleksibel og effektiv måte.

Det finnes intensive bootcamper som går på fulltid over flere måneder, noe Noroff Accelerate også leverer gjennom vårt samarbeid med Experis Academy.

Men våre Accelerate bootcamper er designet for mennesker i jobb. Det er krevende, ettersom du skal lære mye i løpet av ukene på bootcamp, men det skal også være fleksibelt nok til at du kan tilpasse det til din hverdag.

 

Krevende og lærerikt

Gjennom det siste året har vi intervjuet flere av våre deltakere for å kunne fortelle deres historie. Vi har spurt dem om deres bakgrunn, hvorfor de meldte seg på bootcampen og hva de ønsker å bruke sin nye kompetanse til. Vi har også spurt dem om hvordan de opplevde selve bootcampen.

Her er noe av det de svarte.

Rukhsar Naeem
Det var ti kunnskapsrike uker, der vi gikk grundig igjennom alt som var planlagt. Vi gjorde også oppgaver relatert til den virkelige verdenen, for å få en smakebit av hva vi kan forvente i arbeidslivet innenfor frontend-utvikling. For meg var det en viktig årsak til at jeg nettopp ville ta dette kurset.Rukhsar Naeem (lærer) etter bootcampen "Frontend-utvikling med JavaScript"
Helge Jørgensen
Det var både krevende og lærerikt. Hadde dette foregått i et klasserom til faste tider hadde jeg aldri fått det til. Jeg har tilpasset det til min hverdag. Hvis jeg ikke har hatt tid til å se en forelesing direkte så har jeg sett den senere på kvelden. Jeg har også fått utrolig god oppfølging og feedback fra instruktøren vår.Helge Jørgensen (Gründer og daglig leder) etter bootcampen "Programmering med Python"
Morten Tobiassen
Jeg har gått på en del kurs i forskjellige temaer, og aldri hatt så kompetente forelesere/instruktører før. Bootcampen la opp til mye egenarbeid, og jeg brukte mye tid på det, men det var absolutt vel verdt anstrengelsene. Nå føler jeg meg klar til å bruke det jeg har lært i jobben min.Morten Tobiassen (Rådgiver) etter bootcampen "Backend webutvikling med .NET"
Erlend Hellum
Det var intensivt, men om man er motivert så klarer man det. Hadde det vært et program over et år eller to så hadde det vært tøffere, men ti uker klare man å få til. Det er et format som jeg tror passer veldig bra for folk som meg.Erlend Hellum (sjefsstrateg i Folketrygdfondet) etter bootcampen "Programmering med Python"
Tomasz Mroczyński
Bootcampen var som en stor injeksjon av kunnskap! Navnet Accelerate passer veldig bra. Denne formen for læring var perfekt for meg, og dette var mye mer effektivt enn å lære på egenhånd. Vi jobbet oss systematisk gjennom tema for tema, og oppgavene etter hver modul bidro til å gjøre læringen både effektiv og spennende.Tomasz Mroczyński (sjåfør og selvlært IT- utvikler) etter bootcampen "Backend webutvikling med .NET"

 

Nysgjerrig på om en bootcamp er noe for deg?

Er du interessert i faglig påfyll og profesjonell utvikling, eller leder du en bedrift med behov for å løfte den digitale kompetansen?  Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om våre bootcamper og kurstilbud. 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 38 00 00 00 - Tastevalg 3 (Man-Fre: 09:00 → 15:00. Lør-Søn: Stengt)

Under ser du hvilke bootcamper som har oppstart den nærmeste tiden.