Er du motivert for å lære noe nytt, og utvide din kompetanse? Det er fortsatt ledige plasser på høstens Accelerate-bootcamper.

 

Jobbene våre og arbeidslivet endrer seg raskt, og det stiller nye krav til både arbeidstakere og arbeidsgivere. Det å bygge på, eller oppdatere, din kompetanse er avgjørende for å være produktiv i jobben din og forbli attraktiv på arbeidsmarkedet.

En Accelerate-bootcamp er en effektiv og fleksibel måte å skaffe seg oppdatert kompetanse på. Tilbudet har blitt godt mottatt, både på grunn av fleksibiliteten og kvaliteten på undervisningen.

 

10 uker effektiv læring

Påmeldingen til neste runde av våre populære online bootcamper åpnet, og du kan gjennomføre dem ved siden av full jobb.

For å sikre oss at vi kan gi tett oppfølging til alle deltakerne gjennom bootcampen er det begrenset antall plasser. Det er ingen formelle opptakskrav til bootcampene, men det er viktig at du setter deg inn i hvilke forkunnskaper som er anbefalt. Programmene er fleksible og effektive, og gjennomføres på nett, men det vil kreve 10 uker med innsats om du skal få maks læringsutbytte.

Om du er i tvil om bootcampen er noe for deg er det bare å kontakte oss så kan vi svare på alt du måtte lure på.

 

Jeg har gått på en del kurs, men aldri hatt så kompetente forelesere før.Morten Tobiassen

Høstens bootcamper

Behovet for kompetanse innen nettverk- og IT-sikkerhet er sterkt økende. Denne bootcampen er et godt første steg på veien til en karriere innenfor nettverk og IT-sikkerhet. Ønsker du å sikre deg den anerkjente CCNA (Cisco Certified Network Associate)-sertifiseringen er dette den første av tre bootcamper på veien.

Les mer: Hvilken verdi har en CCNA-sertifisering egentlig?

 

Dette programmet gir deg en innføring i programmering og ulike verktøy i Python, som er spesielt attraktivt innenfor finans- og andre bransjer der tall- og dataanalyse er en sentral del av jobben. Vil du gjøre nytte av data på en effektiv måte, da er Python et fantastisk verktøy.

Les hvordan Erlend Hellum, sjefsstrateg i Folketrygdfondet, opplevde Pyhton-bootcampen.

 

Her lærer du deg blant annet hvordan du bruker moderne JavaScript til å lage dynamiske og responsive websider. JavaScript er et must for alle som ønsker å jobbe med frontend-utvikling, men passer også fint for deg som har erfaring fra grafisk design, kommunikasjon, markedsføring, osv. som ønsker å utvide din horisont.

Les hva Jan Georg Henriksen, som ønsker å bytte karriere, synes om bootcampen

 

.NET-utviklere er veldig attraktive. Ønsker du deg flere muligheter som utvikler, og kunnskap om Microsofts utviklingsplattform .NET og C#, da er dette bootcampen for deg.

Morten Tobiassen gjennomførte denne bootcampen i vår. Les om hans bootcampopplevelse her.

 

Flere programmer kommer

De øvrige bootcampene våre vil få nye oppstartdatoer etterhvert (se oversikt over tilbudet vårt nederst i artikkelen). Om du er interessert kan du melde din interesse ved hjelp av registreringsskjemaet på kurssiden, så kontakter vi deg så fort ny oppstartsdato er fastsatt.

Vi utvikler fortløpende nye kompetanseprogrammer innenfor IT-utvikling, data, IT-sikkerhet og teknologiledelse, og vi gleder oss til å presentere nye tilbud utover høsten.

 

Kontakt oss

Lurer du på noe? Kontakt oss så hjelper vi deg.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 38 00 00 00 - Tastevalg 3 (Man-Fre: 09:00 → 15:00. Lør-Søn: Stengt)

 

Bedrifter

Har du behov for å styrke den digitale kompetansen i din bedrift? Ta gjerne kontakt med oss så kan vi finne gode løsninger.

Kontaktperson:

Ole G Sørensen, Marketing and Sales Manager. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.