Nyutdannede Andres Lif (25) var usikker på om ferdighetene hans som webutvikler var nok til å sikre seg en jobb. Etter å ha gjennomført et intensivt Accelerate-kurs gikk han full av selvtillit inn på jobbintervju. 

Jeg følte meg usikker på om jeg hadde den kompetansen som trengtesog om det var tilstrekkelig for å få en god jobb i bransjen, sier Andreas. 

25-åringen fra Växjö var nettopp ferdig med sin bachelorgrad i Software technology ved Linnéuniversitetet da han bestemte seg for å ta et par måneder til på «skolebenken» 

Han søkte om plass på et Accelerate-kurs i regi av Experis Acadamy.  

Du blir rett og slett formet til det bransjen trengerAndreas Lif

Formet etter bransjens ønske 

Etter å ha gjennomført kurset i Java Web Development var selvtilliten hans en helt annen. Det tok heller ikke lang tid før han sikret seg jobb som fullstack webutvikler i Fortknox, et stort selskap i Växjö. 

- Kurset gjorde at jeg ble godt kjent med teknologien selskapet brukte, noe som gjorde det lettere for meg å imponere under jobbintervjuene, sier Andreas 

Om du er usikker på hva som kreves som webutvikler så vil Accelerate-kursene gi deg et veldig godt bilde på det. Du blir rett og slett formet til det bransjen trenger, forteller Andreas.  

Etter flere år på universitetet var det en overgang å gå over til den komprimerte og effektive læringsformen Accelerate-kursene. Men den treningsglade svensken kom seg greit gjennom kurset, samtidig som han fikk tid til både trening og et par jobbprosjekter ved siden av. 

- Læringsopplevelsen var veldig bra. Jeg kom jo rett for universitetet og var vant til å jobbe langsiktig i et relativt lavt tempo. Men jeg ble raskt vant med å lære ting hurtigere og jobbe mer strukturert, sier han. 

Les om Accelerate-metoden

Inspirerende tilbakemeldinger 

Den tette oppfølgingen fra instruktøren gjennom programmet gjorde det også lettere å løse oppgavene de fikk underveis. 

- Gjennom hele kurset hadde vi den samme instruktøren som fulgte oss, og han var fantastisk. Det var utrolig nyttig å ha ham tilgjengelig. Tilbakemeldingene vi fikk på oppgavene var veldig konstruktive og konkrete, noe som inspirerte meg til å ville forbedre mine kode-skills til neste oppgave, sier Andreas. 

Hva var det han lærte da?  

I tillegg til å utvikle sin kode-kompetanse så forteller Andreas at det viktigste han lærte var å jobbe innenfor korte tidsrammer.  

- Jeg lærte å prioritere de ulike delene av prosjektet slik at jeg klarte å løse hovedoppgaven på en effektiv og god måte, uten å rote meg bort!  

De egenskapene er det Fortknox, et selskap som blant annet leverer skybaserte regnskapsprogrammer, som nyter godt av i dag.    

Experis Academy har i flere år levert intense kompetansehevingsprogram i samarbeid med Noroff Accelerate. Programmene er nøye utviklet for å gi deltagerne den teknologikompetansen næringslivet etterspør.  

Nå er disse kursene tilgjengelige for alle gjennom Noroff Accelerate.  

Bli med på bootcamp - bli webutvikler i løpet av ti uker

Vil du gjøre som Andreas, og gi karrieren din et løft?  

Sjekk ut våre neste kurstilbud.