Sturla Fanebust Ås - nettstudier, 3D design og animasjon

– Jeg opplever studiet mitt som kjempespennende og gøy, sier Sturla Fanebust Ås.

Sturla Fanebust Ås (44) studerer 3D design og animasjonNoroff Nettstudier.

– Å studere hos Noroff er veldig inspirerende, utfordrende og lærerikt. Det er stadig nye og spennende oppgaver og utfordringer som må løses, sier Sturla.

Utdanningen i 3D design og animasjon lærer studentene å skape fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Studentene lærer å gi liv til spill og filmer, og lage 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

– Jeg opplever studiet mitt som kjempespennende og gøy. Det er noen ganger utfordring å kombinere jobb, familie og studie, men det er allikevel verdt det. Så langt har jeg lært kjempe mye, sier han.

Det er stadig nye og spennende oppgaver og utfordringer som må løses.Sturla Fanebust Ås

Sturla forteller at han lenge har hatt interesse for 3D.

– Jeg valgte å utdanne meg hos Noroff fordi de hadde et grunnleggende kurs i 3D design og animasjon, og dette er et område jeg lenge har hatt interesse for men ikke noe kunnskap om. Dette var i tillegg et nettstudium som gjorde det mulig for meg å kombinere studiet med fast jobb på dagtid.

– Jeg er kjempefornøyd med skolevalget mitt. Jeg har lært kjempemye om ting jeg interesserer meg for på kort tid.

Artikkelen fortsetter under videoen…

– Nettstudier fungerer veldig bra

Ved å studere på nett kan du tilpasse utdanningen til din hverdag. Du får tett oppfølging av veileder og tilpasset faglig veiledning. Sturla forteller at denne studieformen var avgjørende for at han kunne studere.

– Opplegget rundt nettstudier fungerer veldig bra. Uten denne muligheten hadde jeg ikke kunnet studere. Å ha mulighet for å kombinere jobb og skole er kjempeviktig for meg.

– Læringsmiljøet på nettstudier er også bra. Dersom jeg trenger hjelp så får jeg det, sier han.

Jeg vil absolutt anbefale Noroff til andre.Sturla Fanebust Ås

Sturla sender også skryt til faglærerne:

– Faglærerne gir meg grundige og skikkelige tilbakemeldinger på oppgavene som jeg leverer. Jeg opplever dem som flinke. De gir også god og rask hjelp når jeg trenger det. Jeg synes generelt dialogen mellom meg og lærerne fungerer helt supert.

– Min erfaring med skolen og spesielt nettstudier er at de har et veldig godt opplegg for å kunne studerer hjemmefra via nettet. Jeg vil absolutt anbefale Noroff til andre.

– Hvordan vil du bruke kompetansen din videre?

– Jeg håper å bruke min kompetanse innen 3D design og animasjon videre både via jobb og privat.

– Dette fagområdet har jeg så stor interesse for, og jeg finner det også så inspirerende, at jeg synes det er kjempeviktig å holde tak i. Jeg håper jeg kan fortsette å bruke denne kunnskapen så mye som mulig i fremtiden, sier Sturla.

I tillegg til nettstudier er 3D design og animasjon tilgjengelig på campus i Oslo, Bergen og Stavanger. Studiet er godkjent i Lånekassen.


Relaterte studier