Noroff har i en rekke år tilbudt utdanning i 3D spilldesign, og utvider nå til Oslo, Bergen og Stavanger.

Som en av de første utdanningsinstitusjonene i Norge har 3D animasjonsutdanningen på Noroff utviklet seg til å bli et av de mest populære og innsøkte studieprogrammene.

Spilldesign i flere byer

Etter første året på 3D design og animasjon kan studentene velge å studere videre på 3D filmproduksjon eller 3D spilldesign. Fra høsten 2011 utvider vi vårt tilbud innen 3D spilldesign. Noroff har fagskoler i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim. 3D spilldesign har tidligere kun vært et studietilbud ved avdelingen i Kristiansand. Tidligere måtte Noroffstudenter flytte til sørlandsbyen for å studere spilldesign. Godnyhet er at fra høsten 2011 kan studenter frå 1-året 3D design og animasjon også studere 2-året 3D spilldesign i Oslo, Bergen og Stavanger.

Spillbransjen øker

Spillbransjen hadde en økning på over 13 prosent fra 2009 til 2010. 2011 har så langt hatt et lyst år. Spillmiljøet i Norge er i stor vekst og på verdensbasis er spillbransjen større enn filmbransjen i omsetning. Mange Noroffstudenter må likevel belage seg på å jobbe utenlands eller starte i det små her til lands.