Noroff tilbyr et bredt utvalg av sertifiseringseksamener gjennom PearsonVue og Pearson Select. 
Vi har fire testsentre, lokalisert i Noroffs lokaler i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand.
Du kan ta en rekke forskjellige eksamener hos oss, blant annet PTE språk eksamener (Oslo), og offisielle sertifiseringer fra Microsoft, Amazon Web Services, TOGAF, DMI, Cisco, Oracle, and GIAC.
Ønsker du mer informasjon om hvilke eksamener vi tilbyr, sjekk ut hjemmesidene PearsonVue eller PearsonPTE så får du en komplett oversikt. 
Kontakt oss gjerne om du trenger ytterligere hjelp.

Vanlige spørsmål

Hvor kan jeg finne tilgjengelige datoer for eksamenen min?

For PearsonVue-eksamener:

Gå til PearsonVue-nettstedet og naviger til den aktuelle testleverandør-siden (f.eks Microsoft, Cisco, etc.) der du finner eksamen du ønsker å ta. Logg  på eller opprett en ny konto hos den aktuelle testsponsoren. Du vil bli guidet gjennom bestillingsprosessen og til Finn en avtale-siden der du vil kunne se når du kan ta din eksamen hos oss

For Pearson PTE språkeksamener:

Besøk PearsonPTE og velg riktig eksamen fra rullegardinmenyen til høyre. Etter at all nødvendig informasjon er lagt inn, vises en book eksamen-knappDu vil bli guidet gjennom bestillingsprosessen og til Finn en avtale-siden der du vil kunne se når du kan ta din eksamen hos oss

 

Det er ingen tilgjengelige eksamenstider, og jeg trenger en øyeblikkelig avtale.

Hvis det ikke er ledige tidspunkter og du trenger å bestille din eksamen så har vi enkelte ganger mulighet til å gjøre spesielle avtaler, avhengig av kapasitet. Kontakt oss direkte på +47 908 80 170 eller send oss ​​en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å gjøre en avtale.

 

Er det mulig å gjøre gruppebestillinger?

Ja, det er det. Vi tilbyr gruppebestillinger til både skoler, bedrifter og andre grupper. Send oss ​​en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon om gruppebestillinger.

 

Kan jeg avbestille eller endre eksamenstidspunkt?

Retningslinjer for endring eller kansellering av eksamen avgjøres av testleverandøren. Derfor anbefaler vi deg å gå til den aktuelle testleverandøren på PearsonVue-siden for å sjekke hvilke retningslinjer som gjelder for din eksamen.

 

Er sentrene tilgjengelig for mennesker med funksjonshemninger eller andre behov?

Ja. Fasilitetene våre er tilrettelagt for rullestolbrukere, og vi hjelper ofte kandidater som trenger annen hjelp. For mer informasjon om tilrettelegging og hvordan du søker om det, besøk PearsonVue-siden om tilrettelegging.

 

Hvor ligger testsentrene?

Oslo-senteret

Mølleparken 4, 0459 Oslo

+47 908 80 170

Du finner oss i 4. etasje, nedover gangen til venstre når du går ut av heisen. Ring 114 ved inngangen for å slippe inn.

 

Bergen testsenter

Bredalsmarken 15, Bergen, 5006

Tlf. +47 909 50 256

Inngang på gateplan like ved busstoppet for Møhlenpris

 

Stavanger testsenter

Byfjordparken 17, 4007 Stavanger

Tlf. +47 908 80 170