Noroff Accelerate – Møt teamet

Noroff Accelerate består av at team av kompetente og dedikerte forelesere (Subject Matter Experts), og mennesker som strekker seg langt for å at du skal få best mulig utbytte av våre kompetanseprogrammer.

 

Fagpersonell 

 

Sean Skinner – Subject-matter expert Development

Sean er en erfaren fullstack-utvikler som underviser omfattende fullstack-kurs som gir utviklere et solid kompetanseløft. Han er utdannet ved Nelson Mandela University og har jobbet med noen av de største finansinstitusjonene i Sør-Afrika. Han foreleser fullstack-tilbudene for Accelerate, med fokus på .NET, Java og JavaScript-teknologier.

 

Nicholas Lennox – Subject-matter expert Development

Nicholas har vært hos Accelerate siden januar 2020. Han foreleser både .NET- og Java- backend-kurs. Han har bransjeerfaring som fullstack utvikler ved bruk av Angular og .NET. Han har en bachelorgrad i Information Technology, med fokus på programvareutvikling, og en mastergrad i bildebehandling og maskinlæring.

Jean-Clive Bailey – Subject-matter expert Development

Jean-Clive liker å utvikle moderne løsninger på problemer ved hjelp av smarttelefoner, kunstig syn og litt kreativ tenkning. Han har en Bachelor of Science i datavitenskap, og er interessert i utvidet virkelighet (Augmentet reality), rask prototyping og personvern. Han har erfaring i et mylder av programmeringsspråk, og spesialisering i Python og JavaScript. 

Dean von Schoultz – Subject-matter expert Development

Dean har en bachelorgrad i programvareutvikling ved bruk av C #, Java og JavaScript. Han hadde rundt seks års erfaring som foreleser i forskjellige programmeringsfag, inkludert Microsoft Certifications 70-480 og 70-483 før han begynte i Accelerate i 2019. Ved siden av å forelese jobber han for tiden med en doktorgrad.

 

Greg Linklater - Subject-matter expert Development

Greg Linklater er ekspert på desentralisert autentisering og digital identitet. Han implementerte tidligere forskjellige internettstandarder for Anvil Connect at Anvil Research, og OPAL og CoreID ved MIT Connection Science. Han var medstifter av Stranger Labs og har jobbet som konsulent for ulike selskaper i USA innen medisin, logistikk og juridisk sektor. Greg tar for tiden en Master of Scienc ved Rhodes University.

Dewald Els – Subject-matter expert Development

Dewald er en Oslo-basert lærer som har ti års erfaring fra IT-industrien. Han fokuserer hovedsakelig på fullstack-utvikling ved hjelp av JavaScript-teknologier. Han utdannet seg ved Nelson Mandela University i Sør-Afrika med hovedfag i Microsoft Technologies, og fokus på C # og SQL Serve. Dewald er dyktig i moderne JavaScript, og fokuserer på biblioteker som Vue, React og Angular. 

Livinus Nweke - Subject-matter expert Cyber Security

Livinus brenner for forskning og undervisning. Han har doktorgrad i Informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), og mastergrad i Computer Science fra Sapienza universitetet i Roma. Livinus har bred bransjeerfaring innen informasjon- og kommunikasjonsteknologi, og han har fått publisert over 20 fagfellevurderte (peer-reviewed) forskningsartikler om blant annet infrastruktur sikkerhet, personvern, data beskyttelse og informasjonsteknologi.

Naomi Freeman - Subject Matter Expert: Technical Management

Naomi startet i Accelerate i 2022. Hun har undervisningserfaring fra både Treehouse og Linkedin Learning, i tillegg til erfaring som CTO og AI-gründer. Hun er to ganger nominert til prisen “Woman of Influence” i Royal Bank of Canada’s Women Entrepreneur Awards, og hun er rådgiver til styret i Women Who Code. Naomi har en Master i Business management, og hun utdanner seg videre innen Digital workplaces og Global strategy and entrepreneurship ved BI.

Mujahid Tabassum - Subject Matter Expert: Cyber Security

Mujahid har tatt en Master i Computer System Engineering ved Halmstad University, etter å ha fullført sin bachelorgrad i Wollongong i Australia. Han har 13 års erfaring som foreleser ved en rekke internasjonale universiteter. Han har forsket på blant annet datanettverk, AI, trådløse sensornettverk, IoT, sikkerhet og applikasjoner, har blitt publisert i flere anerkjente tidsskrifter og bøker.

Peyman Teymoori- Subject Matter Expert Development

Peymans ekspertise er innen datanettverk. Han har en doktorgrad i «Wireless networking» og en mastergrad i «Distributed artificial intelligence». Han har undervist i en rekke kurs innen datavitenskap, har skrevet to bøker om programvareutvikling og kunstig intelligens, i tillegg til over 60 publikasjoner i anerkjente tidsskrifter. Han har bred arbeidserfaring som teamleder, konsulent, og i utvikling av programvare.

 

Administrasjon og ledelse

 

Ann-Elin Bjørnsen – Administration Manager

Ann-Elin jobber med oppfølging av kandidater som melder seg på kurs i Noroff Accelerate.  Hun leder også vårt Pearson Vue testsenter i Stavanger. Hun brenner for å yte god service, og har over 10 års erfaring innen studieveiledning og studentopptak ved Noroff fagskole og -høyskole.

Erlend Koppen Skar - Head of Noroff Accelerate

Erlend Koppen Skar kommer fra finansbransjen og har jobbet i ulike roller fra rådgivning og ledelse til forretningsutvikling. Erlend har en bred erfaring fra prosjektledelse og digitalisering av verdikjeder.

Craig Marais - Key Account Manager Experis

Craig har undervist i flere ulike Accelerate-kurs og er nå programleder. Han jobber med å tilpasse nye tilbud til bedriftenes behov. Han startet sin utdannelse innen tradisjonell programvareutvikling, men da han var ferdig med mastergraden hadde han gått over til universet innen agil utvikling, mobilteknologi og spillutvikling. Nå jobber han med en doktorgrad i datavitenskap.

Claudette Leppan - Portfolio manager

Claudette har en mastergrad i Media Studies og har jobbet innenfor utdanning siden 2009. Hun har blant annet jobbet med å koordinere og gjennomføre undervisning, både i klasserom og remote, i Hong Kong, Sør Afrika og Norge. I Accelerate jobber hun sammen med fagekspertene våre med å utvikle nye undervisningstilbud som møter behovene i arbeidsmarkedet.

Yoland Irwin - Operations Manager

Yoland har bred akademisk erfaring. Hun har undervist i farmasi, i tillegg til å jobbe med utvikling og revisjon av pensum. Hun har en mastergrad i farmasi fra Rhodes University i Sør-Afrika. Yoland har vært i Noroff siden 2020, først som Data Protection Officer, og nå som Operations Manager i Accelerate, der hun sørger for at alle aktiviteter planlegges og gjennomføres som de skal.

Ole Gerhard Sørensen - Marketing and Sales Manager

Ole Gerhard har bakgrunn fra media- og fotball-bransjen. Før han startet i Noroff Accelerate i 2021 hadde han jobbet i 15 år som journalist og redaktør i Kristiansand Avis, og som medie- og kommunikasjonssjef i fotballklubben Start. I Accelerate forteller han gode historier og hjelper bedrifter å dekke sine kompetansebehov.

Melene Potgieter - Test Center Administrator

Melene har vært hos Accelerate siden august 2020. Hun er sertifisert Pearson Select eksamensvakt og leder Oslo testsenter sammen med Ilge Castelyn.

Ilge Castelyn - Test Center Administrator

Ilge er en sertifisert eksamensvakt ved Pearson og leder Oslo testsenter. Hun har vært hos Accelerate siden desember 2020.

Stian Ingebrigtsen - Success Accelerator

Stian sørger for at alle deltakerne på Accelerates programmer får god oppfølging og den hjelpen de trenger. Sammen med Elisabeth Fallon har han ansvar for Noroffs Pearson testsenteret i Bergen. Stian har erfaring fra ulike roller innen administrasjon og kundebehandling.

Elisabeth Fallon - Success Accelerator

Elisabeth hjelper de som er interessert i Accelerate sine programmer og følger opp kursdeltagere underveis i programmene. Sammen med Stian Ingebrigsten har hun også ansvar for Pearson testsenteret i Bergen. Hennes arbeidsbakgrunn er innen utdanningssektoren og administrasjon. Elisabeth driver også som amatør-cellist og spiller i blant annet Universitets Symfoniorkestret i Bergen.

Dan Hægland - Success Accelerator

Dan kommer på jobb med et enkelt mål: Gjøre hverdagen for deltakerne på våre programmer så enkel som mulig. Før han begynte i Accelerate fullførte han sin bachelorgrad i Business Administration.

Lars Haukland - Success Accelerator

Lars jobber deltid som Success Accelerator, der han hjelper deltakerne på våre programmer å lykkes best mulig på sin læringsreise. Han studerer Computer Science or er interessert i alt som handler om programmering. Blant hobbyene hans finner vi både brasiliansk Jiu Jitsu og bygging av tastaturer.

Gaute Bjerkreim - Success Accelerator

Gaute jobber deltid som Success Accelerator, der han hjelper Accelerate-deltakerne med det de måtte trenge hjelp til. Han er snart ferdig med en bachelorgrad i forretningsjus, og har tidligere jobbet tre år med kundeservice. Han trener nå målrettet mot NM i styrkeløft 2023.

Otto Formo - Success Accelerator

Otto jobber deltid som Success Accelerator, samtidig som han studerer Netverk og IT-sikkerhet ved Noroff Bergen, og sikter mot en bachelorgrad i Cyber Security. Han er lidenskapelig opptatt av alt som innebærer teknologi, og han brenner også for å hjelpe våre deltakere til å lykkes på deres teknologi-reise.