Ecommerce: Dataanalyse

Klar for en karriere innenfor IT-sikkerhet? Denne bootcampen gir deg dypere innsikt i ruting, nettverk, sikkerhet og automatisering - og muligheten til å ta en verdifull sertifisering.

Om kurset

Dataanalyse er avgjørende for å administrere og optimalisere salg gjennom nettbaserte kanaler, særlig for e-handelsbutikker. Dette kurset gir deg ferdigheter til å lage innsamlingspunkter for data, sette opp verktøy for dataanalyse, utføre tester og samle inn analyser fra nettstedet ditt, samt presentere funn i en visuell rapport.

Ettersom netthandel stadig tar mer over, er det nødvendig å forstå hvordan man kan bruke data for å ta informerte beslutninger og optimalisere nettbutikken din. Dette kurset er laget for småbedriftseiere, gründere og digitale markedsførere, og introduserer deg for grunnleggende dataanalytikk for e-handel. Du vil få en innføring i flere emner, inkludert datainnsamling, testmetoder, forretningsanalyse og rapportering, og visualisering.

Læreplanen er utformet for å være praktisk og praktisk orientert, slik at deltakerne utvikler en solid forståelse av verktøyene og teknikkene som brukes i dataanalyse for e-handel. Du vil lære hvordan du oppretter datainnsamlingspunkter, installerer og bruker forskjellige verktøy for dataanalyse, og utfører tester for å samle verdifull innsikt om kundene dine og deres preferanser. Dette vil gjøre deg i stand til å ta datadrevne beslutninger for å forbedre brukeropplevelsen og øke salgsveksten for e-handelsbutikken din.

Læreplanen er laget for å være praktisk og engasjerende, slik at deltakerne får en solid forståelse av verktøyene og teknikkene som brukes i dataanalyse for e-handel. Du vil lære hvordan du lager innsamlingspunkter for data, installerer og bruker ulike verktøy for dataanalyse, samt gjennomføring av tester for å samle verdifull innsikt om kundene dine og deres preferanser. Dette vil gjøre deg i stand til å ta datadrevne beslutninger for å forbedre brukeropplevelsen og øke salget i din nettbutikk.

Gjennom kurset vil du også utforske nøkkelbegreper i e-handelslandskapet, lære om forskjellige datatyper og kilder, og forstå hvordan du bruker Google Analytics og andre verktøy for å analysere hvordan nettbutikken presterer. I tillegg vil du kunne formidle funnene dine effektivt gjennom rapportering og visualisering, slik at du kan omsette datadrevne innsikter til praktiske strategier for virksomheten din.

Kurset er utformet for å være selvstyrt, slik at man kan lære i sitt eget tempo og etter egen timeplan. Det kreves ingen tidligere programmeringsferdigheter eller kunnskap, noe som gjør det egnet for alle som ønsker å få en praktisk forståelse av dataanalyse for e-handel. Ved slutten av dette kurset vil du være godt rustet til å bruke dataanalyse i din eksisterende eller nye nettbutikk, og skape suksess i et stadig skiftende digitalt landskap. 

Kursinformasjon

Hvor:  Kurset er tilgjengelig online, slik at du kan studere hvor som helst.

Når: Registrer deg når som helst og lær i ditt eget tempo.

Omfang: Kurs på nett i selvstyrt tempo (videoforelesninger, interaktive quizer og praktiske oppgaver).

Price: Gratis

Språk: Engelsk

Hva du lærer:

  • Rollen til dataanalyse i netthandelsadministrasjon og den totale kundeopplevelsen.
  • Hvordan identifisere kundebehov og preferanser gjennom dataanalyse.
  • Lage innsamlingspunkter for data og installere nødvendige verktøy for dataanalytikk.
  • Teste og samle analyser fra e-handelsnettstedet ditt.
  • Presentere funn i en visuelt tiltalende og lettleselig rapport.

 

     
Top