Backend webutvikling med Java

Online bootcamp Kommer
10 uker deltid Instruktørledet

Ønsker du å åpne nye muligheter som utvikler? På bare ti uker kan du lære deg backend webutvikling med Java.

Java er et objektorientert programmeringsspråk som er svært utbredt over hele verden, og kjører på milliarder av enheter og er dypt integrert i alle store plattformer og teknologiselskaper. Noen eksempler på hva Java brukes i er kredittkort, bankID og Netflix.

På vår online bootcamp vil du lære deg nyttige Java-kunnskaper, som gir deg et godt utgangspunkt om du ønsker å jobbe med bransjeledende teknologier. Behvoet for Java-utviklere er stort både i Norge og resten av verden, så kjennskap til Java-teknologier vil kunne åpne nye muligheter for deg.

Noroff Accelerate tilbyr rask opplæring ved hjelp av moderne læringsteknikker utviklet av eksperter. Vårt mål er å gi deg den kunnskapen og de ferdighetene arbeidsmarkedet etterspør, og på den måten gi karrieren din et løft. Våre bootcamper er fleksible slik at du kan gjennomføre dem ved siden av full jobb.

Om kurset

Java-kurset introduserer deg for det grunnleggende om webserverutvikling. Vi begynner med å utforske språket og de medfølgende bibliotekene, og hvordan Java fungerer. Deretter begynne vi å bruke Java, og her vil vi fokusere på det grunnleggende; å administrere data med samlinger og objekter på en god og testbar måte.

Du lærer hvordan du kan samhandle med databaser via Java, og etterhvert hvordan du bruker Hibernate, som er et verktøy for relasjonskartlegging av objekter. Det neste trinnet vil være å eksponere disse dataene over internett ved å opprette RESTful Web APIer i Spring-rammeverket. Du vil ikke bare lære å lage API-er, du vil lære å designe webservere etter bransjens beste praksis, lage riktig dokumentasjon for API-ene dine, sikre disse API-ene ved hjelp av moderne løsninger og til slutt distribuere disse sikre API-ene via containere til et skymiljø.

Etter fullført kurs vil du ha grunnleggende kunnskap om hvordan du bruker moderne webteknologi til å bygge omfattende webservere for å betjene moderne webapplikasjoner.

Dette kurset er for de med grunnleggende eller middels kodekunnskap som ønsker å lære backend-delen av full stack webutvikling. Hvis du er en ambisiøs IT-utvikler eller ønsker å få fart på karrieren din, er dette kurset noe for deg.

Alle våre kurs er skreddersydd for å gi deg kompetanse som er etterspurt av næringslivet. Gjennom tett kontakt med bransjene har vi utviklet kurs som fokuserer på de ferdighetene du trenger for å kunne gjøre en god jobb. Våre høyt kvalifiserte instruktører og forelesere følger utviklingen innenfor programvareutvikling tett og bruker sin egen bransjeerfaring til å veilede deg til å bli en mer effektiv og kompetent utvikler.

Les mer om Accelerate-metoden.

Kurs-informasjon

Hvor: Kurset ledes av instruktører online, så du kan studere fra hvor som helst.

Når: Kommer (meld din interesse i skjemaet under)

Omfang: 10 uker, deltid (cirka 10-15 timer i uken).

Ukeplan: To webinarer live online (4 timer totalt), 3-6 timer oppgaveløsning og feedback, og 5 timer selvstudie (kan variere noe).

Pris: NOK 39.000,-

Undervisningsspråk: Engelsk

Det du lærer:

  • Det grunnleggende om Java-språket.
  • Hvordan designe kodebasen din for å være testbar og vedlikeholdbar.
  • Hvordan få tilgang til data som er lagret i en database.
  • Hvordan du bruker JDBC (Java Database Connectivity).
  • Hvordan du bruker Hibernate
  • Hvordan du oppretter en robust RESTful Web API i Spring rammeverket.
  • Hvordan du sikrer web-APIer ved hjelp av moderne løsninger.
  • Distribuer web-API-er til et skymiljø ved hjelp av containere.

 

Anbefalt forkunnskap

Kjennskap til Objektorientert programmering (OOP) og Structured Query Language (SQL).

Karrieremuligheter

Gi deg selv større muligheter som utvikler. Eksempler på jobbtitler du kan sikte mot: Java Developer, Software Engineer, Java Microservices Developer, Java Full Stack Developer.

Sertifiseringer

Kurset dekker deler av pensumet og er et godt utgangspunkt for å gå videre og sikre deg Java-sertifiseringene Oracle Certified Associate (OCA) og 

Oracle Certified Professional (OCP). Du kan utforse pensumet ytterligere på disse sidene: OCA - OCP

Kurset gir også et godt utgangspunkt for å gå videre og ta sertifiseringen AZ900 - Microsoft Azure Fundamentals. Besøk denne siden for å utforske pensumet for AZ900 videre. 

Når du er klar til å ta eksamen kan du besøke et av våre testsentre.

Hvorfor bootcamp?

Våre online bootcamper er skreddersydd for deg som ønsker å bygge dinkompetanse på en rask og fleksibel måte, uten å måtte ta fri fra jobb. Les mer om Accelerate-bootcampene her.

Spørsmål

Lurer du på noe? Kontakt oss så hjelper vi deg.

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 909 50 256 -  (Man-Fre: 09:00 → 15:00)

Sign up to Accelerate

Select program

 

Who are you?


Who is paying?

I am My employer

Sign me up for Accelerate newsletter.

I have read the Noroff privacy policy and I accept the terms and conditions
of having my personal data processed.