Noroff Bergen kan nok en gang briljere med fantastisk studentarbeid.

Skolen hadde invitert studenter, studieinteresserte, lærere, foreldre, venner, samarbeidspartnere, skuespillere og andre kreative og nysgjerrige sjeler. Visningen og festen ble arrangert på norges største studenthus, Kvarteret i Bergen torsdag 17.juni. Avslutningen ble nok en suksess for Noroff Bergen, skoleåret 2009/2010.

Høyt nivå

Kinosalen i lokalet Tivoli på Kvarteret var fullsatt av spente studenter, lærere og andre besøkende. Det var nå klart for premierevisning av en rekke studentfilmer. Konferansier for kvelden, Geir Johannessen ønsker salen velkommen klokken 18.00. Lyset dempes. Visningen starter med at filmstudenter fra Filmproduksjon og 3D Filmproduksjon tar oss med på en reise av kvalitetsfilmer som innehar alt fra roboter, action, humor til imponerende animasjonshåndverk. Kvelden var etterfulgt av designarbeid og live-musikk på storscene av studenter på Design og Mediekommunikasjon og Lyd- og Musikkproduksjon 2.

Glimrende konsertopplevelser

Rundt klokken 21.00 var det klart for et av festens store høydepunkt; Årets Noroff Artister. Artistene Tina og Eivind inntar scenen, og Tina starter med å fylle det betongkledde, rocka konsertlokalet med en fantastisk sterk stemme. Lokalet er lamslått med frysninger på ryggen, Noroff Artist Eivind, en showman uten sidestykke, opptrer deretter med god-låt på god-låt skrevet av låtskriverne på Lyd- og Musikkstudiet. Eivind er scenevant og hører absolutt hjemme på den oppbygde scenen. Sammen med bandet sitt The Brids holder Eivind energinivået på topp langt utover nattens timer.

Årets Priser

Etter visninger, konserter og taler fra faglærere er det klart for årets prisutdeling. Årets kategorier i Bergen var Årets Student, Beste 1-års studentarbeid og Beste 2-års studentarbeid. Prisen for Årets Student gikk til Yngvill Thon Sørensen, student på 3D Design og Animasjon. Beste 1-års studentarbeid gikk til Kine Halland for hennes sterke og godt gjennomførte prosjektoppgave, fotoessay. Prisen for Beste 2-års studentarbeid gikk ikke overraskende til en gruppe studenter på 3D Filmproduksjon for deres eksamensfilm "The Golden Ticket". Filmen er laget av3D-studentene Jørgen Drønnen, Ellen Rye-Johnsen, Robin Viken og Thomas Von Sundt. Lyd og Musikk til filmen er laget av LMP 2 studentene Tomin Tollefsen og Jaran Hereid. "The Golden Ticket" og en rekke andre eksamensfilmer legges ut på Studentgalleriet i løpet av kort tid.

Skolen er fornøyd

Nok en gang kan Noroff Bergen imponere med fantastisk studentarbeid, og mye av studentarbeidet slår alle tidligere nivå. -Vi overgår oss selv på nytt. Nivået på studentarbeidet er på den plassen vi ønsker; imponerende og godt gjennomført, sier markedssjef i Noroff Geir Johannessen. Avgangsutstillingen er en avslutningfest for hele Noroff og skal være en spesiell hyllest til skolens avgangsstudenter på 2-året. - Festen ble ikke bare en hyllest til studenten, studentarbeidet er også en hyllest til Noroff som skole, legger Geir til.

Takker nye og gamle studenter

Noroff Bergen vil takke alle besøkende på Avgangsutstillingen 2010 for en fantastisk kveld. En verdig og vellykket avslutning på skoleåret 2009/2010. Vi gleder oss til å se nye og tidligere studenter igjen til studiestart 24.august 2010. Og til alle våre kjære avgangstudenter: Lykke til videre på ferden, enten det er på bachelor i utlandet, i jobb eller andre studier som gjelder. Gode ord på veien er i følge designer og kunstner Anthony Burrill: Work hard and be nice to people


Bilder fra Noroff Avgangsutstilling Bergen 2010


alt

Teknikere fra Noroff og Kvarteret jobber iherdig hele kvelden for at visninger, scenebelysning og konserter gikk plettfritt. Spesielt takk til Tomin Tollefsen som var teknisk ansvarlig under avslutningen (Foto: Christian Johannessen)


alt

Spente tilskuere er klare for filmvisning i kinosalen på Kvarteret (Foto: Iren Dyngeland)


alt

Det ble mye sceneshow gjennom kvelden fra både lærere, studenter og musikere (Foto: Christian Johannessen)


alt

3D-lærer Kevin Fosse takker sine studenter for året og gir alle ett sett 3D-briller i avskjedsgave (Foto: Christian Johannessen)


alt

Den fine stemningen ligger høyt under taket når 3D lærer "shaker hands" med sine avgangstudenter (Foto: Eline Lundervold)


alt

Lærer på filmstudiet, Bjørn Bøthun får stående applaus og varme ord fra sine studenter (Foto: Eline Lundervold)


 

alt

Bjarte Ludvigsen er fornøyd med lyd- og musikkstudentene sin innsats, og vil spesielt rose dem for sitt imponerende arbeid med Årest Noroff Artister (Foto: Christian Johannessen)


alt

Designlærer Camilla Holcroft takker jentene sine på DMK for året med en frisk blomsterkrans og tankevekkende visdomsord (foto: Eline Lundervold)


alt

Årets Student - Yngvill Thon Sørensen (til høyre) (foto: Iren Dyngeland)


alt

Pris for Beste 1-års studentarbeid gikk til Kine Halland, student på MMD for hennes fotoessay (foto: Chirstian Johannessen)


alt

Pris for Beste 2-års studentarbeid gikk til Jørgen Drønnen, Ellen Rye-Johnsen, Robin Viken og Thomas Von Sundt for deres animasjonsfilm "The Golden Ticket" (foto: Eline Lundervold)


alt

Kveldens konserter med Årets Noroff Artister Tina og Eivind var et høydepunkt (foto: Iren Dyngeland)


alt

Årets Noroff Artist, Tina, gav publikum frysninger med sin sterke og fantastiske stemme (foto: Eline Lundervold)


 

alt

Eivind er selvsikker på scenen mens studenter på Lyd- og Musikkproduksjon 2 (på gitar Leif Herland, Jan Tommy Stange og Stian Vedøy) serverer kvalitetsmusikk (foto: Eline Lundervold)